Langrennsløpere på pallen i KM

Langrennsløpere på pallen i KM

Sesongens kretsmesterskap er nå avklaret, og en oppsummering er på sin plass. Heddal kan skilte med mange gode prestasjoner også denne sesong

En stor tropp av Heddalløpere har gjennom hardt arbeid og masse skiglede, oppnådd gode resultater i årets kretsmesterkskap i Telemark og Vestfold skikrets. Alle utøvere er viktige å bidrar til at miljøet blir godt på trening og renn.

Utøverne har sine egne mål, og det vil også denne sesong være mange som opplever å oppnå det de har planlagt. Slike individuelle mål er viktige og bidrar til å skape skiglede og mestringsfølelse, noe som i sin tur skaper gode resultater i det lange løp. Noen utøvere har klart å gå fortere enn i fjor, andre har klart å slå kamraten for første gang og andre har nå greid å gå et renn der teknikken satt. Noen av klubbens løpere har også hatt et klart mål om å ta medalje i KM, noe som for flere ble oppfylt.

Løpere fra Heddal har stått på pallen i samtlige grener i KM denne sesong! 

KM-sprint, Heddalsprinten 2015:

Synne Jonassen, J16 tok bronsen på hjemmebane under KM sprint, tett følgd av Kjersti Løkka Granlund og Hanna Kristine Larsen på 4. og 5.plassen. Vegard Brenna, G16, gikk inn til en fin 5.plass i finalen.

KM-klassisk, Botnerennet 2015:

Vera Flatland gikk sitt sterkeste løp hittil i sesongen og kapret bronsen med hårfin margin til fjerdeplassen. Hanna Kristine Larsen og Vilde Flatland ble kretsmestere i sine respektive klasser J16 og K17. Flere gode plasseringer utenom pallen ble det også, spesielt gledelig er det å se at guttene i G14 kryper alt lenger opp på resultatlistene.

KM-stafett,  Stokkerennet 2015:

Heddal stilte med ni(!) lag i ulike klasser. Dagens medalje sanket laget med Hanna Kristine Larsen, Vilde Flatland og Kjersti Løkka Granlund som tok sølv i Kvinner Junior. Laget til Ivrig IL ble for sterke, og knep gullet i KM.

KM-fristil fellesstart, Jarseng 2015:

Også i fristil ble det medaljer til Heddal IL. Hanna Kristine Larsen tok sølv i J16, og Annbjørg Hovdejord, som gikk sitt sterkeste løp hittil i sesongen, tok bronse i J15.

Heddal IL langrenn vil gratulere alle utøverne med flotte resultater under årets KM, og et stort hurra til medaljevinnerne. Hurraaa!

Et stort takk for at dere alle er flotte representanter for klubben :)

Sesongen er enda ikke over, det er flere morsomme arrangement i vente - lykke til!