Heddal IL Fotball - Medlemskontingent/Tr​eningsavgift 2018

Heddal IL Fotball - Medlemskontingent/Tr​eningsavgift 2018

Medlemskontingenten er obligatorisk for alle aktive i klubben og dekker også bl.a forsikring. Alle medlemmer, også de med verv, må betale medlemskontingent ifølge lovnormen til NIF. Minste sats er kr 100,- pr medlem.

Påmeldingskjema finner dere her

 

* Medlemskontingenten danner også grunnlaget for hodestøtte fra Norges Idrettsforbund. Dette betyr at klubben får økonomisk støtte fra Idrettsforbundet, beregnet etter antall medlemmer under 25 år som har betalt medlemskontingent. Vi håper derfor så mange som mulig registrerer hele familien. Dere vil se at det er svært enkelt å registrere hele familien her på noen få minutter.

* Treningsavgiften er kostnaden for å delta på et lag og skal dekke utstyr, seriespill (påmelding, forsikring, dommerutgifter etc.), turneringsdeltagelse, banedrift sommer og vinter, klubbhus, garderober, vedlikehold, administrasjon og for ungdomslagene også trenere. Treningsavgiften er tilpasset det tilbudet man får og varierer derfor både på årstrinn og nivå. 

- Praktisk informasjon:

Familiemedlemskap/treningsavgift: Systemet beregner nå dette automatisk, slik at familien maksimalt betaler 1700 kroner uansett hvor mange familiemedlemmer som er lagt i handlekurven.

Unntak 
Familiemedlemskap/treningsavgift: Senior Damer og Herrer er unntatt fra familiemedlemskapet/treningsavgift og betaler uansett full pris. Systemet beregner også dette automatisk.
 

Vi bruker systemet Superinvite for at registrering og betaling av medlemskontingenten skal bli enklere for både spillere, foresatte og administrasjonen. 

- Kontaktperson navn: Lisbeth Stenersen
- Kontaktperson telefon: 92618920
- Kontaktperson Epost: lisbeth.stenersen@gmail.com


Med vennlig hilsen
Heddal Fotball