Heddal IL Fotball - Medlemskontingent/Tr​eningsavgift 2019

Heddal IL Fotball - Medlemskontingent/Tr​eningsavgift 2019

Medlemskontingenten er obligatorisk for alle aktive i klubben og dekker også bl.a forsikring. Alle medlemmer, også de med verv, må betale medlemskontingent ifølge lovnormen til NIF.

Påmeldingskjema finner dere her.

 

* Medlemskontingenten danner også grunnlaget for hodestøtte fra Norges Idrettsforbund. Dette betyr at klubben får økonomisk støtte fra Idrettsforbundet, beregnet etter antall medlemmer under 25 år som har betalt medlemskontingent. Vi håper derfor så mange som mulig registrerer hele familien. Dere vil se at det er svært enkelt å registrere hele familien her på noen få minutter.

* Treningsavgiften er kostnaden for å delta på et lag og skal dekke utstyr, seriespill (påmelding, forsikring, dommerutgifter etc.), turneringsdeltagelse, banedrift sommer og vinter, klubbhus, garderober, vedlikehold, administrasjon og for ungdomslagene også trenere. Treningsavgiften er tilpasset det tilbudet man får og varierer derfor både på årstrinn og nivå. 

- Praktisk informasjon:

Familiemedlemskap/treningsavgift: Systemet beregner nå dette automatisk, slik at familien maksimalt betaler 2000 kroner uansett hvor mange familiemedlemmer som er lagt i handlekurven.

Unntak 
Familiemedlemskap/treningsavgift: Senior Damer og Herrer er unntatt fra familiemedlemskapet/treningsavgift og betaler uansett full pris. Systemet beregner også dette automatisk.

Familier med betalingsutfordringer kan ta kontakt med medlemsansvarlig Lisbeth Stenersen på telefon 926 18 920, så kan vi hjelpe.

Vi bruker systemet Superinvite for at registrering og betaling av medlemskontingenten skal bli enklere for både spillere, foresatte og administrasjonen. Med vennlig hilsen
Heddal Fotball