Bonusguiden - Heddal Fotball

Bonusguiden - Heddal Fotball

Heddal Fotball selger Enjoy Bonusguiden. Med fordelskortet som følger med vil du få rabatter på over 180 butikker i Telemark.

Heddal IL Fotball har inngått en samarbeidsavtale med Enjoy Bonusguiden. Enjoy er et fordelskort som gir høye rabatter hos kjente aktører innen shopping, spisesteder, aktiviteter m.m. - altså i butikker våre medlemmer bruker til vanlig. Rabatten trekkes direkte når du viser frem kortet ved betaling. Du trenger altså ikke å tenke på oppsparte  poeng eller vente på bonus. Kortet er tjent inn etter 1-2 gangers bruk, og med en gyldighetsperiode frem til 1. April 2020, har du god tid til å benytte deg av alle fordelene.

Du finner fullstendig oversikt over alle aktørene flere steder som i boken du får utdelt ved kjøpet, lommeguiden som også følger med kjøpet, på www.enjoyguiden.no og i Enjoy-appen som du kan laste ned gratis.

For å opprettholde det sportslige og sosiale tilbudet er vi helt avhengig av å skaffe midler til drift. Salget av Enjoy gir oss gode inntekter på en enkel måte. Samtidig kan du spare mye penger selv ved å benytte deg av fordelskortet. Alle medlemmer i Heddal Fotball skal selge Enjoy Bonusguiden. Gjennom klubben koster bonusguiden kroner 275,-  

Hvor mye du sparer avhenger av hvor ofte du bruker kortet og hvor mye du handler for hver gang. Her er noen eksempler på hva du kan spare:
Gratis inngang på Bø Sommerland (2 for 1) Du sparer 340,-
Olabukse på Match 20% Rabatt Du sparer 200,-
Jakke på Zavanna 20% Rabatt Du sparer 150,-
Nye joggesko hos Sport1 20% Rabatt Du sparer 300,-
Kjøp skjorte hos Høyer 20% Rabatt Du sparer 250,-
Kjøp gull- eller sølvsmykker hos Gullfunn 20% Rabatt Du sparer 500,-
Kjøp barneklær hos Tuven Barn og Utstyr 20% Rabatt Du sparer 135,-
Nye briller hos Brilleland 20% Rabatt Du sparer 500,-
Maling hos Flügger 20% Rabatt Du sparer 2000,-
Middag hos Pizzabakeren (Stor Pizza 159 inkl. brus) Du sparer 50,-