Heddal Fotball - All aktivitet stoppes ut april

Heddal Fotball - All aktivitet stoppes ut april

Heddal Fotball stopper all aktivitet ut april etter NFF og NIFs vedtak.

 

Heddal IL Fotball stopper all aktivitet etter Norges Fotballfunds vedtak om å stoppe all breddeaktivitet i Norge. Dette innebærer all form for trening, samlinger og kampaktivitet.

Vedtaket kommer som følge av FHIs anbefalinger om tiltak for å hindre spredning av koronaviruset i Norge. NFF følger situasjonen tett og er sammen med NIF i løpende dialog med helsemyndighetene.

Onsdag kom helsemyndighetene med nye retningslinjer for gjennomføring av arrangementer i Norge, og på bakgrunn av dette har NFF besluttet å innstille all aktivitet på breddenivå. Heddal Fotball informerte alle aktive verv i klubben om dette torsdag formiddag.

Klubbhuset holdes også stengt. Når det gjelder eFotball består fremdeles treningene som planlagt, men fra hjemmet. Treningene vil foregå med og mot hverandre over nett i organisert spill fra hvert vårt hjem. Ansvarlig tar kontakt med spillerne for mer informasjon.

"Vi har et ansvar om å følge rettningslinjene som helsemyndighetene setter. Vi stenger derfor Heddal Aktivitetspark, utsetter alt av møtevirksomhet og ikke minst stopper all form for aktivitet ut april i første omgang. Vi gir beskjed så fort vi vet når vi starter opp igjen aktiviteten. Ta godt vare på hverandre."
- Styreleder, Andreas Susrud