Gutter 9 – G09.05 avd A Høst

Gutter 9 – G09.05 avd A Høst
Foto og tekst: Terje Kåsa

Guttene har hatt en god utvikling på banen og ser ut til å trives godt i hverandres selskap både på trening og på kamp.

Bak fra venstre: Lars Vegard Schrøder, Oscar Heimdal, Estin Haugen Tofte, Kristian Flaaterud, Eirik Kile Innleggen, Vegard G Hoppestad, Jon Olav Lia. Midten fra venstre: Vetle Bergskås, Petter Kaasa, Haakon Løkja, Adrian Svendsen, Sebastian Nyvoll-Todnem. Foran fra venstre: Trym Skindalen Brendemo, Thomas Ebbesberg. Rene S. Oseid var ikke til stede da bildet ble tatt. Bildet ble tatt under en av høstens kamper da guttene møtte hverandre til duell hjemme på Heddal Aktivitetspark på Vidarvoll.

Gutter 9 er fordelt på to lag, Rygi og Yli. Rygi-laget har denne sesongen hatt ti spillere, mens Yli-laget har hatt noe frafall og derfor kun fem, men det har løst seg bra med ivrige Rygi-spillere som gjerne har tatt på seg noen ekstra kamper. Treningene har vært felles. Trener for sesongen har vært Terje Kaasa, med god hjelp av lagleder Hilda Bergskås og Anette Kile, og flere andre ivrige foreldre.

Det har vært en god sesong for begge lagene, de har spilt mange jevne kamper og har hatt flere seiere i løpet av både vår og høst sesong. Lagene har deltatt på tre cuper, våre egne Mini og Lilleputtenes dag, 3v3-turneringen i juni, og i tillegg Snøgg Cup. Guttene har hatt en god utvikling på banen og ser ut til å trives godt i hverandres selskap både på trening og på kamp.