Lyst å begynne med skiskyting?

Lyst å begynne med skiskyting?

.

Heddal IL Skiskyttergruppe har ca. 30 aktive medlemmer i alderen 8-19 år. Gruppa har de siste årene hatt en bevisst satsning på rekruttering og breddeidrett. Dette er i ferd med å gi resultater og vi har i dag løpere som hevder seg godt i regionale og nasjonale konkurranser.

 

Vinteren 2017/2018 gjennomførte vi en vellykket skiskytterskole som rekrutterte 6 nye utøvere. Gruppa har våpen som leies ut rimelig for å legge forholdene godt til rette for rekruttering.


Skiskytterarenaen på Grønkjær er vår hjemmearena. I løpet av 2018/2019 blir det store endringer på arenaen og det skal bygges ny stadion.

Vi har også treningsanlegg på Vidarvoll og i Høgås som vi benytter i forbindelse med barmarkstreninger/rulleskitrening sommer og høst. Denne sesongen har vi hatt 3 treninger i uken fra oktober til og med april. Årets store mål er Liatoppen Skiskytterfestival på Ål. Dette er verdens største skiskytterrenn for utøvere i alderen 11-16 år. For våre eldste utøvere er Hovedlandsrennet og Holmenkollen noen av høydepunktene. Om sommeren har utøvere mulighet til å delta på sommerskiskoler i Holmenkollen, Sirdal, Geilo og Beitostølen. Det er også muligheter for å delta på egne jentesamlinger.

 

 Våre sportslige mål er som følger:

  • Å gi flest barn og unge et tilbud om å drive med skiskyting i et trygt og sosialt godt miljø.
  • Å gi den enkelte utøver mulighet for personlig fremgang og utvikling, uansett nivå.

 

Har du lyst til å begynne med skiskyting?

Ta kontakt med Arve Særsland på: arve@gos.as