Lokaloppgjør til målstreken

Lokaloppgjør til målstreken

Tirsdag 20. mai var spenningen på topp på Notodden kunstgressbane da Heddal G 9 og Snøgg braket sammen i et tett og velspilt lokaloppgjør. Begge lagene hadde god innsats og det var tilløp til fremragende Fair Play holdning og sportsånd som er slik det skal være på en fotballbane. Alt lå til rette for en fotballkveld i tidlig kveldssol på Notodden.

Snøgg hadde en forrykende start og ledet tidlig med to mål. Heddølene fikk etterhvert kontroll på forsvarsspillet for det manglet ikke på målsjanser. Mange stangskudd og gode sjanser strøk like forbi stolpene.

Snøgg hadde mange gode angrep i første omgang og gikk til pause med et mål ledelse. Gode keepere på begge sider gjorde at det ikke sto flere mål notert i dommerens bok.

Drikkepausen  må ha tent Heddalslaget for de kom på banen i andreomgang med kun seier i blikket.

Knallharde skudd og mye godt spill med pasninger og innlegg sørget for at ledelsen ble innhentet og Heddal vant til slutt 5 - 3. Heddal viste i andreomgang at pasninger,bruk av hele banen og gode avslutninger skal til for å vinne fotballkamper. Lagene takket hverandre for kampen og er klare for nytt oppgjør til høsten

Ref Trener T. Holla. Heddal G 9