MEDLEMSKONTINGENT OG TRENINGSAVGIFT 2017

MEDLEMSKONTINGENT OG TRENINGSAVGIFT 2017

Vi har nå sendt ut eposter til alle som var medlemmer i fotballgruppa i 2016 med informasjon om betaling av medlemskontingent og treningsavgift for Heddal IL Fotball i 2017.
Merk at alle som har fått en epost med link til Superinvite sin nettside hvor Medlemskontingent/Treningsavgift 2017 registreres og betales, må bruke linken i eposten.
Dette for å slippe å få purre-eposter fra Superinvite.

Hvis du IKKE har fått epost fra Superinvite (f.eks hvis du er nytt medlem), så bruk denne linken for å registrere og betale medlemskontingent/treningsavgift 2017:
 
Medlemskontingenten er obligatorisk for alle aktive i klubben og dekker også bl.a forsikring. Alle medlemmer, også de med verv, må betale medlemskontingent ifølge lovnormen til NIF. Minste sats er kr 100,- pr medlem.
 
Medlemskontingenten danner også grunnlaget for hodestøtte fra Norges Idrettsforbund. Dette betyr at klubben får økonomisk støtte fra Idrettsforbundet, beregnet etter antall medlemmer under 25 år som har betalt medlemskontingent. Vi håper derfor så mange som mulig registrerer hele familien. Dere vil se at det er svært enkelt å registrere hele familien her på noen få minutter.
 
Treningsavgiften er kostnaden for å delta på et lag og skal dekke utstyr, seriespill (påmelding, forsikring, dommerutgifter etc.), turneringsdeltagelse, banedrift sommer og vinter, klubbhus, garderober, vedlikehold, styrkerom, administrasjon og for ungdomslagene også trenere. Treningsavgiften er tilpasset det tilbudet man får og varierer derfor både på årstrinn og nivå. 
 
Praktisk informasjon:
* Familiemedlemskap/treningsavgift: Systemet beregner nå dette automatisk, slik at familien maksimalt betaler 1700 kroner uansett hvor mange familiemedlemmer som er lagt i handlekurven.
* Unntak Familiemedlemskap/treningsavgift: Senior Damer og Herrer er unntatt fra familiemedlemskapet/treningsavgift og betaler uansett full pris. Systemet beregner også dette automatisk.
 
Vi bruker systemet Superinvite for at registrering og betaling av medlemskontingenten skal bli enklere for både spillere, foresatte og administrasjonen. Medlemmet selv betaler kostnadene ved utsendelse av medlemskontingenten. Vi håper på forståelse for dette.