Norway Cup - Mandag 29. juli

Norway Cup - Mandag 29. juli

Gutta knuste Ullensaker/Kisa med 6-2 etter tre skåringer av Jonas, en av Ruben, en av Even og en av Vegard.

Heddal G13IL 1 - Dombås 0-4
Heddal IL G13 2 - Vanylvskameratene 1-9
Heddal IL G14 - Ullensaker/Kisa 6-2
Heddal G16 - Lindås 0-11
 
13-åringene har tøffe kamper i Norway Cup. 
Heddal IL 1 møtte Dombås, som var et enda bedre lag enn Dombås, som de møtte i går. Likevel holdt til Dombås på 0-1 lenge og hadde en kjempesjanse til å utligne til 1-1, men Kim Daniel Portås skjøt dessverre like utenfor. 
 
I andreomgang, som ble spilt i oppoverbakke !! ble vi presset veldig bakover, men Lars Erik spilte en ny kjempekamp i mål og hadde mange flotte redninger.
Heddal IL 2 spilte mot Vanylskameratene, et lag fra Møre og Romsdal. Dette var en gjeng svæære 14-åringer som skjøt like hardt som hester sparker. Også i denne kampen holdt vi dem lenge, men det raknet i andre omgang. 
Felles for begge lagene er at gutta beholder humøret på banen selv om det butter litt imot resultatmessig. De er læregutter i årets Norway Cup, men dette lover godt for neste års deltagelse!
 
Endelig fikk jeg sett en G14-kamp, og hvilken kamp det var! Gutta knuste Ullensaker/Kisa med 6-2 etter tre skåringer av Jonas, en av Ruben, en av Even og en av Vegard. Spesielt Jonas sin siste skåring var flott, han stod med ryggen mot mål da det kom en høy ball mot ham, som han smelte i mål på direkten. Et annet øyeblikk var da Oddbjørn, som spilte en superkamp, lå i krysset og reddet et kjempeskudd fra en Ull/Kisa-spiller. Men ellers var det kjempeinnsats av alle gutta fra keeper til spiss! 
Gutta er nå klare for A-sluttspiller, og i morgen tidlig spiller gutta om gruppeseieren. Da spiller Heddal IL mot Haddal IL, det må jo bli en spennende kamp!
 
Når det gjelder G16-laget, så sliter de med få spillere og at de møter lag som er kun 16-åringer. I dag ble det 0-11-tap mot Lindås. Men gutta holder på humøret og har det morro, og flørter med masse jenter . I morgen skal de spille mot FC Besa, som ifølge ryktene er fra Makedonia, men som jeg tror er fra Albania. Uansett blir det tøfft, for dette laget er det beste i gruppa.
Målsettingen til gutta er imidlertid god, nå er målet å vinne B-sluttspillet