Norway Cup - Søndag 28. juli

Norway Cup - Søndag 28. juli

Den tapreste i dag var Marius Ålykkja Lund som gikk fryktløs inn i en takling med Slindre/Røn sin keeper og fikk en smell i foten.

Abildsø - Heddal G13 1 5-1
Heddal G13 2 - Slidre/Røn 0-4
Heddal G14 - Vålerenga 7-0
Heddal G16 - Sokndal 0-6
 
Første kampdag i NC 2013 er ferdig, og det er klart at G13-lagene får tøffe kamper.
Begge G13-lagene møtte lag i dag med omtrent bare 14-åringer og det ble tap tross tapper innsats. Den tapreste i dag var Marius Ålykkja Lund som gikk frykløs inn i en takling med Slindre/Røn sin keeper og fikk en smell i foten. 
Men etter god behandling i teltet hos Norsk Folkehjelp var Marius igang igjen og er klar til kamp i morgen En annen helt var Thomas Bruserud, som skåret vårt eneste mål i dag, og som spilte en kjempefin kamp mot Abilsø. 
 
Flott innsats av G14-gutta i dag med 7-0-seier over Vålerenga. I morgen venter Ullensaker/Kisa, og det blir spennende om de klarer å nullstille seg til den kampen.
Gutta på G16-laget spilte mot Sokndal. Dessverre ble det 0-6-tap, men gutta gjorde en god 2.omgang.
 
Etter kampene dro vi tilbake til skolen og dusjet. I ettermiddag har G13- og G14-lagene vært på Teknisk Museum på Kjelsås. Et flott besøk på et spennende museum, hvor det fleste fant noe som interesserte dem. Etter middag på Ekeberg, dro vi tilbake til skolen. Det blir en tidlig kveld for en litt sliten gjeng. 
 
De er klare for nye kamper i morgen