Norway Cup - Tirsdag 30. juli

Norway Cup - Tirsdag 30. juli

Etter pause fortsatte gutta forsvarskampen og holdt formasjonen (og humøret) selv om Besa forsøkte å spille dem ut. Og til slutt fikk vi to kjempesjanser…

Heddal G13 1 - Sogndal 1-8
Heddal G13 2 - Lørenskog 2-6
Heddal G13 2 - Eid 0-10
Heddal G14 - Haddal 7-0
Heddal G16 - FC Besa 0-9
 
Enda en tøff dag for G13-lagene våre, men fortsatt er innsatsviljen på topp. Heddal 1 hadde en vanskelig kamp mot et hardtspillende Sogndal-lag - tippeligalaget fikk ikke nye tilhengere etter den kampen. Heddal 2 møtte endelig et lag som passet oss, da de møtte Lørenskog. Det ble en jevn kamp, og det stod 1-1 til det gjenstod 20 sekunder av første omgang. I andre omgang gikk vi i angrep for å utligne og kanskje vinne kampen, og ble etterhvert straffet for det. Men Ole Sveinung Berget hadde kampens flotteste mål, med et skudd fra egen halvdel og rett i nettet.
Kampen mot Eid var ikke like morsom...
 
I dag er det G16-laget som stjeler overskriftene, selv om G14-laget vant gruppa si og er klar for A-sluttspillet. G16-laget spilte mot gruppevinner FC Besa fra Albania og kjempet tappert mot svært gode spillere i to ganger 20 minutter. Lenge ledet Besa bare 1-0, men en dårlig avslutning av første omgang gjorde at det stod 0-6 ved pause. Etter pause fortsatte gutta forsvarskampen og holdt formasjonen (og humøret) selv om Besa forsøkte å spille dem ut. Og til slutt fikk vi to kjempesjanser, begge framtvunget av Tor Håkon 
Særsland, som gjorde en kjempejobb på topp i andre omgang. Men dessverre gikk Daniel Øverlands frispark over og Tor Håkon tråkket på ballen da han skulle sette den i mål (han vil nok tenke på den sjansen i kveld..).
 
G14-laget spilte mot et slitent Haddal-lag og ledet 1-0 til pause etter en daff omgang. Tilla ga dem en oppstrammer i pausen og det hjalp. Etter pause satt pasningsspillet og da kom også målene. Jonas Folserås skåret ekte hattrick i andre omgang.