vi inviterer til

Heddal Open

De tre paddletennisbanene som nå er nybygde i Heddal Aktivitetspark har vært i full bruk siden de sto ferdig. Vi ser at dette er et populært nærmiljøanlegg som mange med og uten tidligere erfaring begir seg ut på. Heddal Idrettslag har mange rekkerter og baller til utlån, så det er bare å ta kontakt dersom du ikke har selv.

Heddal Idrettslag vil arrangere en uhøytidelig paddletennisturnering rett over sommeren. Her kan privatpersoner, vennegjenger eller bedrifter bli med når vi for første gang prøver oss på et arrangement vi håper og tror blir en stor suksess.

Samme kveld når turneringen er over vil det være en uhøytidelig bankett for alle som deltok, så på og andre gjester som ønsker å være med. Så ta frem rekkerten og øv i sommer, for dette blir tidenes turnering!

Påmeldingsinformasjon kommer.