Heidis sesong

Heidi har hatt en flott sesong og opplevelsene har vært mange.Treningshverdag er på Lillehammer hvor det legges ned mellom 20-30 timer pr uke i basistrening og teknikk.I tillegg hoppes det i OL bakkene.

Heidi har deltatt på Norges cup, Jr Norgesmesterskap i hopp og i kombinert, Senior Norgesmesterskap, nordisk mesterskap, europeisk ungdoms OL  i hopp og kombinert og Junior VM i hopp og kombinert.Når sportslig resultat skal rangeres er det slik:1. Jr VM i ZakopaneBronsjemedalje mix lag hopp2. Bronsje i jr NM kombinert i Heddal.3. Norges cup seier på Lillehammer- Som var med på å gi sammenlagt seier Norges cup forkvinner eliteMen det har også i år vært skuffelser, men meste glede.Hadde medalje forhåpninger i jr NM i Tveitanbakken, men måtte ta til takke med 4. plass.De to påfølgende dagene var det Norges Cup i Tveitanbakken. Og da ble det seier begge dager.Holmenkollen var stas. Endelig over 100 meter i en konkurranse.104,5 meter i Kollen, det er ganske mye lenger enn Oldefar John Engravslia.6. plass NM senior i Holmenkollen, et bra resultat.Opplevelser som å få representere Norge i mesterskap er stort.3 mesterskap har det blitt i år. I tillegg til 4 coc renn i Norge og Tyskland.Nordisk Juniorlandskamp i Knyken. 2 bronsjemedaljer ble det der.Jr Vm i Zakopane som både spesial hopper og kombinert løper. Det ble en finaleplass induviduelt og det var målet.Mix lag vant vi Bronsje. Det var som å vinne gull.Kombinert, Norges lag mistet medaljesjanser på en disk i hopprennet. Dessverre.EyOF-European Youth olympic festival i regi av Olympiatoppen.Gøy å bli kjent med utøvere i andre idretter og fra andre land. En super tur som gir masse mesterskapserfaring.Det ble en 19. plass induviduelt.Og kombinert ble det disk igjen på en på mix laget. Skikkelig kjipt.Kombinert har gitt meg muligheter jeg ikke hadde sett for meg, sier Heidi. – Må si at covid har litt skylda for det.Men det har vært utrolig gøy.Håper der blir noen kombi konkurranser også neste år.Det ble 4 coc renn, hvor en 13. plass som sesongens beste.Mest stas er selvfølgelig  Coc hjemme i Heddal. Ble nr 1 og 2 av de norske, men det var ikke bra nok hopping. Holdt til 18 og 20 plass.Men coc er alltid stas for alle hopperen og kanskje litt ekstra for Heidi. Heddal er jo tross alt det fineste sted på jord.