Heddal IL til Padel NM

Heddal Idrettslag sender to representanter til Padel NM i Drammen i November

Søren Bols har 7 års erfaring med padeltennis hvorav flere år i Spania. Kompisen Erik er forholdvis fersk med 1 år i ryggen. Karene bor på Rjukan og er ofte på padeltennisbanene som finnes rundt hjembyen for å trene. Heddal Idrettslag er glade for å kunne være representert i en slik turnering. For å kunne være med som spillere må man representere en klubb som er tilsluttet Norges Tennisforbund og som driver med padeltennis. Ambisjonene er ikke nødvendigvis gull, men muligheten ved å delta kan styrke kompetanse og erfaringer som er gode å ha med seg videre for både klubben og spillerne.

Padel NM avvikles 11. – 13. november i Drammen. Norgesmesterskapet holdes i både juniorklasse og veteranklasse, hvorav Heddalsrepresentantene deltar i sistnevnte. Med seg til NM er også klesmerket Hummel som sponser karene med riktig antrekk for anledningen. Vi ønsker Søren og Erik lykke til i turneringen – Heia Heddal

F.V Søren Bols og Erik Wang