Åpen Idrettskveld – Mandag

TelemarksVeka sattes igang med Åpen Idrettskveld på Notodden Energi Arena Grønkjær mandag 19. juni og var et gratis arrangementet for alle.

Her var det mulig for alle, uansett alder og uansett funksjonsbegresning, å prøve ut forskjellige idretter. Vi hadde rigget opp fotballbinge, klatrevegg, flere forskjellige sykler, rulleski, laser- og lydvåpen, barmarksbakke for skihopp og mye mer. Vi hadde på plass ulike utstyr til de med funkjsonsnedsettelse som ble testet ut av de fleste som tok turen.

Etterhvert som kvelden steg på, ryddet vi unda de asfalterte løypene og avholdt kretsrenn i skiskyting på rulleski. Her deltok både landslagsproffer og breddeutøvere, funkjonsfriske og parautøvere. Rennet var en stor suksess som viste mangfold og idrettsglede blant skiskyttere og besøkende. Også maskoten vår, Finn, tok seg turen for å vise frem sine ferdigheter på rulleski. Riktig nok ikke som deltaker men barna tok han godt i mot likevel.

Heddal Idrettslag hadde over 80 dugnadsarbeidere i sving denne dagen!

Vi takker alle 172 besøkende og håper dette arrangementet vil gjentas i 2024.

KickOff – Tirsdag

Som medarrangør av TelemarksVeka ble vi invitert til KickOff på Bø Hotell tirsdag. Her fikk vi god mat, god underholdning og muligheten til å mingle med arrangører, sponsorer og deltakere.

Vi fikk en gjennomgang av årets Telemarksveke, både underholdningsmessig og idrettsmessig. Vi fikk høre fra flere idrettsprofiler og underholdningsprofiler hva de tenker om og jobber med under TelemarksVeka.

Oppfordrer sterkt til å se TV2 Play-serien «Grenseløse Telemark».

Rulleskirenn hos Gumpen Auto – Onsdag

Gumpens Auto Notodden inviterte inn alle i lokalmiljøet til grill-lunsj utenfor Autosenteret onsdag formiddag. De grillet pølser til alle sultne sjeler som tok turen og det møtte opp værtfall hundre mennesker.

Gumpen utfordret komiker Aase Kåsa, Petter Northug og Heddalstrollet til rulleskirenn utenfor butikken. Til stor begeistring stakk Heddalstrollet av med seieren.

Nattåpent i Notodden Sentrum – Onsdag

Under nattåpent i Notodden Sentrum, stilte Heddal Idrettslag med både fotballbinge og mobil hoppbakke.

Sankthanshelgen – Fredag & Lørdag

Heddal Idrettslag stilte med dugnadsarbeidere til både rigging, nedrigging og under arrangementene til Bellmann Kulturpub på Notodden Torg fredag og lørdag.

Fredag arrangerte de konsert med bygdebandet «Hagle».

Lørdag arrangerte de familiedag på torget med mye gøy for barna.