Notodden-Spillet er ute på markedet!

Det omtalte Notodden-Spillet er nå ute på markedet. Spillet er i lik form som «monopol» men med litt andre regler. Her finner du lokale bedrifter, banker og frivillig organisasjoner du kjenner til i lokalmiljøet. Du kan kjøper aksjer i bedriftene og formålet med spillet er å sitte igjen med flest mulig aksjer og penger. Spillet egner seg for både store og små.

Spillet selges av fire frivillige organisasjoner i Notodden Kommune hvor Heddal Idrettslag er en av dem. Våre aktive medlemmer vil ha muligheten til å selge spillet til venner og kjente. Vi har også et godt parti lagret i våre kontorlokaler i Sentrum (Bjørnstjerne Bjørnsonsgate 1). Du kan komme innom kontoret om du ønsker å kjøpe spillet på dagtid mandager og onsdager.

Vil du bestille spillet for å få det levert, sendt eller avtalt henting kan du ta kontakt på post@heddalil.no