eFotball

eFotball
Bilde fra Telen

Heddal IL starter opp eFotball i slutten av 2019 som en av Norges første breddeklubb.

Heddal IL starter opp med eFotball i Januar som en av Norges første breddeklubb. eFotball er i hovedsak spilt på PlayStation4 og med spillet FIFA20. Vi starter opp med første trening i Januar. Ønsker du å være med kan du melde interesse ved å trykke her.

Vi ønsker samtidig med tvspillingen å ha fokus på aktivitet, døgnrytme og kosthold. Det er viktig at treningshverdagen blir lagt opp slik at disse viktige fokusområdene blir opprettholdt. Vi har rettningslinjer mtp hvor mye skjermtid som er lov før man er pålagt fysisk aktivitet. Rettningslinjene inneholder krav om energidrikker og lignende som ikke er lovlig under organisert trening/kamp. Ikke minst vil FairPlay gjelde like mye her som på fotballbanen. FairPlay handler om respekten for hverandre både fremfor og utenfor skjermen. 

Vi jobber med samarbeidspartnere mot sesongen 2020, og sikter oss inn mot et eventuelt seriespill og NM for de som ønsker. Det vil også bli aktuelt med intern spilling, trening og kamp samt. turneringer for de som ønsker det. 

Gå til informasjonssiden om Heddal eFotball ved å trykke her.

Ta gjerne kontakt på lederfotball@heddalil.no / 93 41 85 30