Fine resultater for Heddal IL langrenns løpere

Fine resultater for Heddal IL langrenns løpere
Kjersti Løkka Granlund 2. plass og Synne Jonassen 3.plass i Mjøndalsløpet

En liten rapport fra løpere som deltok på Mjøndalsløpet og Oslo skifestival sist helg.

Mjøndalsløpet 2015

Lørdag 17. januar deltok Kjersti Løkka Granlund og Synne Jonassen i Mjøndalsløpet som ble flytta til Heistadmoen på Kongsberg. Jentene som trener sammen flere ganger i uken gjennom hele året tok 2. og 3. plassen, og det skilte de bare 2 sekunder i mål. De var veldig fornøyd med skirennet begge to, og kunne melde om veldig gode ski, og flotte løyper. Løypen var en rundløype på 1,6 km som de gikk flere ganger.

Skisesongen er nå godt i gang, og de ser fram mot flere spennende renn utover vinteren. Årets høydepunkt er nok Hovedlandsrennet, om ca. 6 uker, og de vil jobbe hardt frem mot dette.

 

 

Resultater Mjøndalsløpet - J16

1          Ingvild Marie Haug             Mjøndalen IF         243     15:02

2          Kjersti Løkka Granlund      Heddal IL               244     15:24  00:22

3          Synne Jonassen                Heddal IL               246     15:26  00:24

4          Kristiane Rogstad              IL Bevern               242     18:47  03:45

DNS   Henriette Strømme               Birkebeineren, IF   247

DNS   Julie Bodahl                         Mjøndalen IF          245

 

Oslo skifestival

Hanna Larsen, J16 og Vegard Brenna G16 gikk Oslo Skifestival i Holmenkollen sist helg, 17. og 18. januar.

Hanna forteller litt fra rennet:

<<På lørdagen var det vanlig 5km intervallstart, skøyting. Søndag var det jaktstart i klassisk for de 15 beste fra lørdag, mens resten gikk i fellesstart. Det var veldig fine forhold og fint vær på lørdagen. På søndagen derimot var det utrolig løst og nesten ikke spor noen steder, noe som gjorde det veldig mye tyngre og vanskeligere. Men været var fortsatt bra.  På lørdag var det 49 som fullførte og på søndag var det 34 som fullførte i J16. Lørdag gikk det urolig tungt, jeg stivna i hele kroppen i første bakken ut fra start. Det gjorde at jeg havnet på en 42. plass av 49 på tiden 14:51. Utgangspunktet for søndagen ble ikke så bra og jeg måtte starte i fellesstart på siste rad, 1 minutt og 16sek bak førstemann ut, Kristine Skistad fra Konnerud IL. Jeg gikk meg opp til en 17. plass på tiden 19:03. Jeg er veldig fornøyd med rennet på søndag etter å ha gått meg opp så mange plasser. Det er ganske tydelig at jeg har trent mye mer klassisk enn skøyting i år, men det har også vært mange flere klassisk renn i kretsen hittil i år. Men det må jeg forandre på nå siden det ikke er så lenge til Hovedlandsrennet i Stokke>>

 

 

 

 

 

 

 

 

Resultat fra Oslo Skifestival: http://www.osloskifestival.no/