Heddal Fotball - Klubbtøy

Heddal Fotball - Klubbtøy

Heddal Fotball har nettopp inngått en fem årsavtale med Macron. Den gir medlemmene større mulighet for handling av klubbtøy. Det vil etterhvert bli etablert en egen Macron butikk ute hos NFK, på Optime Arena. Der vil dere kunne prøve tøyet, kjøpe og ta med produktene ferdig trykt med en gang. Utover sesongstart vil Macron Norge og Heddal Fotball holde en medlemskveld i Heddal Aktivitetspark hvor det vil være mulig å prøve og handle klubbtøy og mye mer. Mer informasjon om dette kommer når koronasituasjonen tilsier det. 

Den enda enklere måten å anskaffe seg klubbtøy på er MacronStore på nett. Ved å logge deg inn der vil du få 30% rabatt som Heddal Fotball -medlem. 

Det skal og sies at selv om vi gjøre en overgang til et nytt klesmerke, er det fremdeles ingen grunn til å måtte bytte tøy fra Nike til Macron kun på grunn av ny avtale i klubben. Er tøyet du har fremdeles brukbart, er det helt opp til hver enkelt hva de vil bruke.

Fotballgruppa tar utskiftingen av Niketøyet gradvis. Vi starter i januar med trenere og verv, og vil etterhvert som annet klubbtøy er klar for utskifting bytte det ut. Derfor vil alle lag starte sesongen med draktsett fra Nike. 

Lurer du på noe kan du ta kontakt med utstyrsansvarlig.