Heddalskontoret

Bjørnstjerne Bjørnsonsgate – Notodden Sentrum

Heddal Idrettslag har et mål om å være til for alle, og ønsker å bli en mer synlig aktør i kommunen. Med synlige lokaler i bybildet vil vi fremme idrettslaget som en profesjonell og seriøs aktør i kommunen. Ved å flytte de administrative ressursene som i dag sitter alene på hver sin plass, til et felles kontormiljø vil dette forene klubben enda mer. Ved å ha et synlig lokale åpner vi også opp for møter, sosial kontakt med næringslivet, kommunen og ikke minst folk i gata.    Det vil da være mulig for medlemmer og stikke innom for en prat eller for å ta en titt i en utstillingsbutikk som er planlagt plassert her. Lokalet promoteres som et åpent hus for alle som ønsker å ta en tur innom for en hyggelig prat.

For idrettslagets betalte roller, samt gruppeledere som arbeider med det frivillige, vil lokalet være en flott plass for å skape et sosialt miljø. Kontorene er separate, men likevel med glassvinduer slik at man ikke føler seg alene. Både på Grønkjær og Aktivitetsparken sitter ressursene 80% av tiden alene og jobber. Dette kan for noen oppfattes ensomt og demotiverende. Ikke minst vil det være relasjonsskapende som igjen vil forene idrettslaget både på tvers av grupper, verv og medlemmer.

Arbeidet mot byen, kommunen og ikke minst næringslivet vil være enklere med en sentral beliggenhet. Vi vil være synlige for alle, og åpen for alle.

Man kan kanskje tro at å flytte ressursene fra både Grønkjær og Aktivitetsparken er dumt da det er der aktiviteten foregår. Vi tenker tvert imot. Som nevnt er 80% av arbeidstiden alene, og de resterende 20% kan fremdeles foregå på Grønkjær og Aktivitetsparken.

dette betyr ikke at vi ikke er tilstede og har Peisestua tilgjengelig på Vidar lenger. Denne er tilgjengelig fortsatt som før. Forskjellen blir størst for de som bruker mye av tiden sin på Heddal IL på dagtid, da disse er tiltenkt plasser i de nye lokalene.