Heddal Fotball i ny felles utstyrsavtale

Heddal Fotball i ny felles utstyrsavtale
F.V Andreas Susrud(Heddal), Monica Karlson (Heddal), Orvar Methlie(Macron), Sampsa Lohiniva(Macron), Ingrid Seljord(Snøgg), Ola Wårås(Snøgg), Andre Wierud(NFK), Per Arne Hansen(NFK), Bjarne Sørensen(Snøgg)

Heddal Fotball signerte torsdag kveld ny utstyrsavtale med Macron Norge i fellesskap med Notodden Fotballklubb og Snøgg.

Heddal Fotball har i samarbeid med NFK og Snøgg signert ny utstyrsavtale for de neste fem årene med Macron Norge. Klubbene har plukket hver sine kolleksjoner som i tillegg til nettsalg skal selges i en nyetablert MacronStore på Optime Arena. Her vil medlemmene kunne prøve tøyet før de kjøper, betale og få det med seg samme dag. Det er også mulig å bestille produktene rett hjem i posten via Macrons nettside. Avtalen gjelder fra 01.01.20, og nettbutikken samt MacronStore -butikken vil åpne utpå nyåret. NFK har hatt Macron i noen år allerede og er veldig fornøyde. Rett etter nyttår får vi besøk av karene fra Macron som vil holde en klubbkveld i Heddal for å vise fram tøyet med mulighet for å handle da med 30% rabatt hvis man er medlem.

Vi har hatt fokus på å holde prisene lave, samtidig som vi vil forbedre levering og arbeidsmåten vi tidligere har hatt med utstyr. Ved denne nye avtalten vil dette bli betydelig bedre for klubben og ikke minst medlemmene våre. Ikke minst vil også kolleksjonen utvides og størrelsesspektere er større. Vi ser virkelig fram til dette samarbeidet. 

Heddal Fotball starter utskiftningen fra Nike med a-lagsdrakter og støtteapparat. Alle andre vil komme gradvis ettersom nåværende tøy blir
dårlig og skal skiftes ut. Videre informasjon rundt dette sendes ut fortløpende.Har du spørsmål vedrørende utstyr kan du sende mail til utstyr@heddalil.no eller lederfotball@heddalil.no