Oppstart skitrening 2021

Oppstart skitrening 2021

Langrennsgruppa i Heddal IL, starter opp med trening for de to yngste gruppene (6 – 8 og 9-12 åringer), tirsdag 19. oktober kl. 18:00 i en helt ny Heddal aktivitetspark.

For de yngste (6 – 8 år) er det treninger på tirsdager og høst-aktivitene vil i hovedsak være i aktivitetsparken i Heddal som er nyoppusset i sommer/høst. Der har vi nå en stor ny kunstgressbane og treningsapparater leike oss med. Mulig vi også har noe av aktiviteten i høst på Notodden Energi Arena Grønkjær.

Aldersgruppa 9-12 år vil ha trening på tirsdager (Heddal aktivitetspark) og torsdager i nye flotte rulleskiløyper på Grønkjær.

Aldersgruppe 13 og eldre følger eget opplegg, men har noen barmarkstrening rundt Heddal aktivitetspark på tirsdager.

På tirsdager er det felles kveldsmat for alle uavhengig av gruppe. Her blir det servert frukt, brødskriver med diverse pålegg. Dette var det ikke mulig å gjennomføre i fjor og vi er veldig glad for at dette nå igjen er mulig.

Når snøforholdene er på plass så vil all aktivitet gjennomføres på Grønkjær. Dette skjer gjerne på kortvarsel så viktig at dere melder dere inn i Heddal I.L og langrennsgruppa slik at vi kan gi beskjed. Innmelding finner dere her: https://heddalil.no/bli-medlem-i-heddal-il

Vi gleder oss til å se deg😊

Er det noe du lurer på kan langrennsgruppa kontaktes på:

Ole-Bjørn Mælandsmo
E-Post: lederlangrenn@heddalil.no
Tlf: 47769543