Retningslinjer knyttet til utstyr til lag og spillere

Heddal IL Fotball har tegnet en utstyrsavtale for 2015, 2016 og 2017 med Nike og Sport1-butikken på Tuven.

Avtalen omfatter kjøp av Nike produkter (Klær, sko og tilbehør) samt alt treningsrelatert klær og sko uavhengig av merke til idretten klubben bedriver, dette inkluderer f.eks løpesko og løpstøy). Denne avtalen gir våre medlemmer 25 % rabatt på samlet kjøp (f.eks når alle spillere på et lag kjøper samlet) og 20 % rabatt ellers.

Merk at fotballgruppa ønsker at Nike-produkter prioriteres ved kjøp, da dette gir oss kickback (dvs frivarer) inn i neste sesong.
Fotballgruppa har 20 % rabatt på kjøp av fotballutstyr (inkl. fotballsko og joggesko) hos Sport1-butikken på Tuvensenteret (ved samlet kjøp får vi 25 % rabatt, men det blir nå ikke noe samlet kjøp for lagene før til høsten).
Utstyr som er valgt for klubbkolleksjonen finner dere i vedlagte fil, men det er også mulig å kjøpe annet Nike-utstyr og fotballsko (Sport1 har en katalog som viser hele fotballutstyr-kolleksjonen til Nike).
Merk at utstyret må betales ved bestilling.
Sport1 vil deretter sette varene i bestilling, og fotballgruppa vil sørge for trykking av Heddal IL-logo før varene deles ut til dere.
Trenere/Lagledere som ønsker utstyr til laget kontakter våre utstyrsansvarlige,
Barnefotball: Cathrine Susrud, på mobil 93057471 eller epost cathrinesusrud@hotmail.com.
Ungdom/Seniorfotball: Monica Karlson, på mobil 97658356 eller epost burre.73@hotmail.com