Utstyr for medlemmer spillere tillitsverv

Klubbtøy

Vi har fra 2020 inngått en utstyrsavtale med Macron Norge. Den gir medlemmene våre større mulighet for å handle klubbtøy en tidligere modeller. Du kan enten handle klubbtøy via nettsiden eller på Macron butikken på Optime Arena (NFK). Som medlem av fotballgruppa får du 30% rabatt på alt av klubbtøy. I tillegg til dette kjøres det kampanjer i løpet av året som legges ut på hjemmesiden og sosiale medier.

Alle lag får draktsett av klubben. I tillegg får alle jenter over ti år som ønsker det en lekasjetett undershorts som kan brukes under den hvite shortsen. Foruten om dette må spillere selv har fotballsko, leggskinn, hvit shorts og røde sokker slik at de er representable Heddalspillere i kampsituasjon. Annet tøy utover dette er valgfritt til trening eller annen bruk.

Macron Store – Nettbutikk

I nettbutikken finner du hele klubbsortimentet vårt. Der kan du bestille det du ønsker å få det levert hjem med posten ferdig trykt. Det er også mulig her til å velge eget trykk på tøyet.

Når du går inn i nettbutikken vil du se veiledende priser. Hvis du logger deg inn vises prisene med klubbrabatten. Under her vil du se en manual som hjelper deg.

Macron Kundeservice

Heddal Fotball

Opprett bruker:
1. Gå til klubbshoppen
2. Trykk på «Register deg og logg inn for å få klubbpriser»
3. Under «Ny kunde» trykk på «Registrer meg som kunde»
4. Velg «Privat» og fyll ut nødvendig informasjon
5. Bekfret med «Registrer meg»
6. Lag passord
7. Du er klar til å handle!

Handle på klubbshoppen:
1. Velg en vare i klubbshoppen
2. Trykk på «Tilpass»
3. Huk av for initialer og navn hvis mulig og sett inn ønsket tekst
4. Trykk «kjøp»
5. Velg flere varer og gjenta prosessen
6. Øverst på linjen trykk på handlekurven
7. Velg betalingsmåte (VISA, Mastercard eller Vipps)
8. Trykk «Send bestilling»